Tänään oltiin Elmon kanssa valjastelemassa, ihan tuossa lähipiirissä vaan. Viikonloppuna ois tarkoitus lähteä metikköön, nyt tyydyttiin kyttäämään lintuja vaan tässä pihapiirissä.

Idea tämän Elmon ulkoiluja koskevan kategorian nimeämiseen tuli tämän ulkoilun aikana, kissan joka on pääväriltään valkoinen tassut kun tällä säällä ulkoillessa tosiaan näyttävät juuri siltä mitä ne ovat, rapatassuilta!

Olen nyt ruvennut reenaamaan Elmon kanssa heijastinliiviin totuttelua. Meillä on edellisen kissamme mittoihin tehty fleece heijastinliivi, joka on myös sopiva tuolle rakenteeltaan suht. samanlaiselle Elmolle. Tuonne kun metsään lähdetään, niin siinä on autotie yms. lähellä ja tässä meidän pihapiirissäkin parkkipaikat, joten vaikka ehkä onkin ylireagointia, niin heijastinliiviä aiomme käyttää talvella ulkoillessamme ihan varmuuden vuoksi.

Totuttelumielessä otin Elmolle tosin viime metsäreissulle liivin päälle vaikka oli valoisaa ja kissaa tuntui hävettävän sen verran kulkea heijastinliivissä keskellä kirkasta päivää, joten lupasin itse seuraavalla kerralla laittaa oman huomioliivini päälle :D

Tässä vielä muutama kuva tämän päivän rapatassuilusta. Osa on postimerkin kokoisia, sillä ovat kännykkäkameralla otettuja, eikä täten kovinkaan laadukkaita.