Ollaan nyt miehen kanssa molemmat ostettu uudet läppärit ja uusien koneiden asennuksessa ja venkslaamisessa on ollut oma hommansa. Nytpä on sitten koneet asennettu ja toiminnassa ja sen myötä myös Tepukaisesta uusia kuvia vihdoinkin! Siispä olkaa hyvät :) Kuten kuvista voinee ehkä päätellä, niin täällä menee hyvin. Tepun ja isojen kissojen väliltä on kaikki murinat jääneet jo pois ja täällä leikitään ja vedetään rallia yhdessä jo ihan sulassa sovussa.

Tähän pisteeseen ollaan päästy yllättävän nopeasti, itse olin varautunut pidempään murina ja pörinäjaksoon. Nyt kuitenkin kaikki on jo sopuisaa ja Tepukainen osoittautunut todella rohkeaksi pennuksi :) Etenkin Hiski on ollut hyvin kiinnostunut Tepukaisesta ja onkin nyt ikionnellinen omasta pikkuveikasta jonka kanssa rymytä. Elmokin pääsee halutessaan mukaan rallaamaan, välillä tosin omasta tahdostaan seuraa vain sivusta Hiskin ja Tepukaisen rellestystä.

Emäntäkin täällä totuttelee ja opettelee arkea pennun omistajana, aikaisemmin kun ei ole pentua omistanut. Hieman välillä tuppaa panikoimaankin että onhan pentu nyt saanut tarpeeksi ruokaa, onhan sillä nyt kaikki hyvin jne. jne. mutta pennun terhakkaasta ja vilkkaasta olemuksesta päätellen sillä on kaikki kunnossa ja masu täynnä, kunhan vaan ensikertalainen pennunomistaja täällä panikeeraa.

Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta, niitä kuvia:
 


Hiski ja pikkuveli :)


Tässä mä oon ja näytän söpöltä 


Plöör... näytän sulle kieltä!


Masu täynnä ja turkki kammattuna on hyvä rentoutua :)