VIHDOIN uusi päivitys! Huomenna ollaan menossa poikien kanssa lekuriin, Tepukaisen rokotusreaktiosta alkaneet vaivat äityivät siinä määrin että tarttuivat isoihinkin kissoihin, Suhteellisen pirteitä ovat kuitenkin kaikki olleet ja ralliakin on vedetty, missään hengen hädässä täällä ei siis olla. Toivottavasti saataisiin kuitenkin tuo ilmeisen sitkeä pöpö häädettyä mahdollisimman pian ja tehokkaasti!

Edellisen viestin kommenttilaatikossa kyseltiin seuraavaa ja vastailen nyt myös tähän. vaikka kommenttilaatikkoonkin jo vastauksen rustailin. Elikkä, siellä tiedusteltiin että tuleeko blogin nimi nyt muuttumaan, kun remmiin on liittynyt myös Tepu?

Luultavimmin tulee, mutta en osaa vielä yhtään tarkemmin sanoa että milloin :D Nyt oon tosiaan opiskeluiden tiimoilta työharjoittelussa ja se pitää mut kiireisenä vielä kuukauden verran ja tulee siihen asti luultavimmin viemään myös suurimman osan mun resursseistani. Työharjoittelurupeaman jälkeen ryhdynkin sitten miettimään blogin nimeä ja ulkoasua uudelleen, kyllähän sitä nyt Tepulle pitää saada oma paikkansa banneriin :) En kyllä osaa yhtään sanoa että missä aikataulussa tämä tapahtuu, mutta luultavimmin tulee tapahtumaan joskus tässä kevään mittaan :) Tepu on kuitenkin lunastanut jo paikkansa meidän perheenjäsenenämme, niin meidän ihmisten, kuin kissojenkin keskuudessa. Elmo ja Hiski ovat ottaneet pikkuveikan loistavasti vastaan ja nyt nukutaan vierekkäin, leikitään yhdessä ja pidetään huolta toinen toisistaan, kuten ohessa olevat kuvatkin ehkä kertovat :)

Senverran vielä pitää turinoida, että saimme viime sunnuntaina vieraan, avomieheni 5-vuotiaan siskonpojan, jonka Elmo otti heti suojatikseen. Poika oli hädin tuskin päässyt ulko-ovesta sisälle, kun Elmo oli jo tämän jaloisa puskemassa ja rapsutuksia kerjäämässä. Kun rakenneltiin Legoilla, niin Elmo meni istumaan juuri sen Legoalustan päälle johon poika oli rakentamassa ja jälleen oli pojan huomiota vailla. Samoin, kun poika penkoi legoja isosta laatikosta, niin Elmo hakeutui hetimiten laatikkoon makoilemaan ja oli selkeästi tyytyväinen kun sai olla siellä missä poikakin.

Omaa sydäntäni aina lämmittää, kun huomaa miten hienosti nämä eläimet osaavat olla lasten kanssa, Tepukaista hieman mietitytti uusi tilanne (ensimmäinen kerta kun näkee lapsen), mutta kun poika rupesi leikittämään kissoja onkilelulla, niin Tepun pelko katosi sen siliän tien ja vaihtui iloisiin ilmahyppyihin lelun perässä. Hiskikin heitti pojalle pyynnöstä yläfemman ja sai palkinnoksi herkkuja... nams.. nams :)

Nyt kunhan kissat tuosta paranisivat, niin pitäisi taas aktivoitua tuolla tempputassuilunkin saralla. Tuntuu että Hiskillä on viimeaikoina ollut niin paljon remuamista tuon pennun kanssa, ettei mikään yhteinen aktiviteetti ihmisten kanssa ole oikein kiinnostanut (ulkoilua lukuunottamatta) . Nyt kun suurin "uutuudenviehätys" alkaa tasaantua, niin täytyy toivoa että Hiskillä pennun kanssa rymyämisen lisäksi riittäisi energiaa vielä pieneen temppuiluunkin. Toki olen enemmän kuin iloinen siitä että kissat leikkivät keskenään ja mitä enemmän leikkivät niin sen parempi. Kyllähän se kissakaveri on aina kissakaveri ja ihan eri asia kuin ihminen ja olen iloinen että Tepu on tuonut hyvin paljon lisätekemistä- ja seuraa aktiiviselle ja helposti turhautuvalle Hiskille :) Tepu on saanut vipinää myös rauhallisemman Elmon kinttuihin ja täällä onkin tuon kolmen koplan yhteinen rallishow pystyssä vähän väliä.

Kuitenkin isot pojat ovat selkeästi varovaisempia leikkiessään pennun kanssa ja leikkivätkin rajuimmat painileikit keskenään. Leikit Tepukaisen kanssa ovat vielä lähinnä takaa-ajo-osastoa ja painiminen todella hellävaraista isojen kissojen taholta, vaikka Tepukainen itse pistääkin kaikki voimansa ja osaamisensa peliin :D

Ja nyt niitä kuvia:


 


Talvista ulkoilua Elmon ja Hiskin tapaan :)


Pötköttelyä mukavassa, lattialämmitetyssä kylppärissä :)


Isoveikka ja pikkuveikka :)


Äijät ottaa rennosti :D


Äijjät ottaa rennosti osa 2 :D


Hiski tais hieman uupua jonkun hurjaakin hurjemman leikin päätteeksi :D

Tässä vielä yleisön pyynnöstä parit kuvat "pikkukissasta", eli Tepukaisesta:


Tepu ja komea sivuprohviili


Tässä mä oooon ja näytän söpöltä


Oon tässä nyt analysoinut tuota Tepukaisen väriä ja ruskeatabby se tosiaan vaikuttais olevan, sen masu on tuollainen hassu raidallinen ja vaalea, mutta selkeästi rusehtava ja reunoilta "beige", joten rufismilla lienee sormensa myös pelissä...  :)