Meidän kämpästämme tulee pätsi aina kesän myötä ja nyt sitten tuo mies otti ja toteutti sen, mitä oltiin ajatuksen tasolla jo pitkään pohdittu. Kissoille valmistui siis oma "tuulikaappi", eli pieni verkotettu alue suoraan takapihan oven yhteyteen. Näin kissat voivat haukata happea vaikka 24/7 niin halutessaan ja me voimme tullettaa asuntoa ovi selällään ilman pelkoa kissojen karkaamisesta.

Mikään kovin iso tuo siis ei ole, mutta kuitenkin mukava lisä kissojen päivittäisiin aktiviteetteihin. Aina illan tullen kissat hipsivät tuonne "lisäsiipeensä" ihmettelemään maailman menoa ja sitten nukkuvat sen jälkeen sikeästi kuin tukit. :D Nuo miehen rakentamat "hyllyt" ovat myöskin suosittuja, niiden päältä kun näkee pitkälle piha-aidan yli. :) Kissoistamme on myös tuon pikku tarhan myötä kuoriutunut oikeita hämähäkkejä, sillä verkkoseinää pitkin on kiva kiipeillä ja lopuksi laskeutua pehva edellä ylähyllylle. :D

Tarkoitus ei siis ole tuolla korvata kissojen ulkoilua, lähinnä ainoastaan lisätä sen määrää ja huolettomuutta oven aukipitämisen suhteen. Kissoista tuntuu olevan mukavaa etenkin se, että saavat nyt mennä sisään ja ulos ihan omaa tahtiaan ja rampata edes takaisin halutessaan vaikka minuutin välein. Valjasulkoilussa tämä edestakaisin ramppaaminen ei käy ihan yhtä kätevästi.


Tällainen. :) Kukkalaatikot ulkoseinissä sulauttavat "tuulikaapin" mukavasti osaksi pihaa. :)


Ja halutessa tuulikaapista pääsee ulos näin.  :D 
Ovessa on kissanpitävä säppi jonka saa kiinni ja auki sekä sisä- että ulkopuolelta.


Sisänäkymää...


... ja ruuhkaa on. :D


HämäHÄKKImies HÄKISSÄ... :D


...ja tässä otetaan luultavasti tuijotuskisaa naapurin koiran kanssa. :D