Meidän olisi nyt tarkoitus ottaa mun vanhempieni kissat  meille hoitoon pari kertaa tän kesän aikana kun he lähtevät reissuun. Ollaankin aloiteltu kissojen toisiinsa totuttaminen jo hyvissä ajoin ja vanhemmat ovatkin kissoineen käyneet täällä nyt pari kertaa ihmettelemässä meininkiä.

Yllättäen meidän easygoing fellow:mme Hiski on osoittautunut kaikista reviiritietoisimmaksi yksilöksi, tosin senkin kohdalla on reviirin puolustaminen jäänyt ainoastaan sähinän ja törinän asteelle.

Ensimmäisellä kerralla kun Romeo, Riku ja Vili Hermanni tulivat meille käymään, olivat Elmo, Romeo, Riku ja Vili useamman tunnin keskenään sängyn alla. Alkuun kuului pientä murinaa, mutta lopulta ei mitään. Siellä ne makoilivat ja tuijottelivat toisiaan ihan hipihiljaa. Tepukainen makoili makuuhuoneessa sängynnurkassa, eikä pukahtanut koko aikana yhtään mitään.

Hiski oli koko tämän episodin ajan syrjässä, taisi käydä ulkonakin. Mutta kun joku vieraista kissoista astui ulos sängyn alta, niin johan alkoi Hiski pitämään mölinää. Kissojen kanssakäyminen oli ensimmäisellä kerralla kaikin puolin rauhallista ja rauhanomaista, eikä kukaan käyttäytynyt toista kohtaan aggressiivisesti. Hiski tosin taisi järkyttyä kissamäärän hetkellisestä tuplaantumisesta hieman, sillä myöhemmin vieraiden jo lähdettyä se sähisi Tepukaisellekin. Tosin Tepukainen taisi tahallaan ärsyttää Hiskiä ja repiä Hiskin olotilasta huumoria ja oli vaan innoissaan Hiskin sähinöistä.

Toinen vierailukerta meni saman kaavan mukaan. Tepukainen ei hiiskahtanutkaan, Elmo pörisi vieraille alkuun, mutta alun muodollisuuksien jälkeen ei pukahtanutkaan, vaikka vietti hyvän tovin aikaa kylppärissä samaan aikaan Romeon kanssa.

Hiski taas sihisi ja suhisi vähän enemmän, mutta ei millään tapaa aggressiivisesti. Vieraat kissatkaan eivät olleet mitenkään superkankeana kauhusta, vaikka toki kunnioittivat Hiskin auktoriteettia ja pitivät pienen kohteliaan etäisyyden.

Nyt sitten näiden kissojen olisi tarkoitus tulla meille juhannuksena muutamaksi päiväksi ja uskon että kaikki menee ihan hyvin, sillä kissojen keskeinen kanssakäyminen on tähänkin mennessä käynyt niin kivuttomasti. :)

Tepukaisesta olen erityisen ylpeä, uskon että näyttelykäynneillä on ollut vaikutusta siihen, miten Tepukainen suhtautuu vieraisiin kissoihin. Nyt olisikin tarkoitus ottaa Hiski Tepukaisen kaverikissaksi SUROkin näyttelyyn ensikuun lopulla ja katsoa että mitä tapahtuu.

Tällaista kuuluilee meille tälläerää, yritän tässä kesän aikana taas kunnostautua ja päivittää blogia hieman ahkerammin.