Meidän pienen pieni pörröinen pentumme Teppo Taikatohveli täytti eilen täydet 1 v! Niin se aika menee... vastahan Tepukainen tuli meille sellaisena pienenä pörröisenä tirriäisenä ja nyt se täyttikin jo vuoden ja on niin isoa poikaa että!


Pienen pieni taikatohveli. Tämä kuva kasvattaja Outin luona otettu ja hänen ottamansa.


 


Tästä sitä lähdettiin... Pikku Tepun ensimmäisiä kuvia meillä.


Teppo Taikatohveli 8 kk


.. Ja Teppo Taikatohveli 1v! 
Huono kännykamerakuva ja kuvaamisesta ärsyyntynyt kissa. :D


Niiiin... kumpis heistä olikaan isoveikka ja kumpi pikkuveikka?

 

Vietimme samalla myös hieman jälkikäteen näiden kahden epelin syntymäpäiviä, sillä kesällä tapahtui senverran asioita, että syntymäpäivien noteeraaminen jäi heidänkin osaltaan syksyyn:


Elmo 4v.



Hiski 3v.

Syntymäpäivät juhlittiin riehuen ja herkutellen hyvässä seurassa. Kävin ostamassa kissoille ison satsin "irtokarkkeja", eli kanankauloja, kanan kivipiiraa, maksa- ja mahapaloja, kissojen kalaherkkuja ja kaikkea mitä eläinkaupasta nyt ylipäätään löytyy. Kissat herkuttelivat, mutta irttareita jäi kyllä yli myöhemminkin syötäviksi. Mitenkään ylenpalttisen paljon en muutenkaan uskaltanut kerralla noita kissoille antaa, ettei mene mahat sekaisin.

Synttäripäivä meni kissoilla syömisen lisäksi riehuessa, sillä sisälle eksyi syksyn viimeisiä kärpäsiä, joita oli mukava katon rajasta vauhtia pinkoen jahdata. Sen lisäksi ohjelmaan kuului tavalliseen tapaan niin laservalolla kuin onkilelullakin leikkimistä.

ps. Tässä vielä yksi kuva:


Tärähtänyt The Hirviöbeast...