En tiedä ovatko (aiemmin käsittääkseni lähes täysin sisäkissoina eläneet) kissamme aikaisemmin olleetkaan ainakaan kovin tiiviissä kosketuksessa lumeen ja eilen sitten käytiinkin hieman ihmettelemässä kylmää ja kosteaa lumipeitettä jonka saimme tänne eteläänkin ainakin hetkeksi.

Lumi oli kerrassaan ällöttävää ja ulkoilut olivatkin melko lyhyitä pyrähdyksiä, joista ei sen enempää olekaan raportoitavaa. Lumi herätti selkeästi hämmennystä molemmissa kissoissa (myös Hiski pääsi lunta ihmettelemään), mutta Elmon kanssa on toivoa, että lumeen vielä talven mittaan varmasti totutaan, mikäli sitä näiden lumien sulamisen jälkeen talven aikana enää lainkaan tulee (toivottavasti tulisi!), Hiskin kanssa käydään sitten pääasiassa tuossa takapihallamme jossa se viihtyy.

Tänään kissat olivat takapihalla hieman haistelemassa lumihiutaleita, itse eivät kävelleet, mutta sylistä oli hauska katsella maisemia kun ei tarvinnut omia tassujaan lumessa (tai no loskaahan tuo melkein tällä hetkellä on) kastella.

Kuten huomata saattaa, niin blogi on saanut nyt hieman uutta ulkoasua mikä kielii ehkä jotain hieman tulevien ja työn alla olevien kotisivujenkin tyylistä :) Kotisivut ovat siis työn alla ja ilmoittelen heti kun ne ovat siinä kunnossa että nettiin päätyvät.

Hieman olen tuon bannerin kanssa vielä kahden vaiheilla, mutta saa nyt toistaiseksi luvan kelvata :)