Eilen kävin hakemassa pikku Tepukaisen Ruokolahdelta ja nyt täällä on mennyt eilinen ilta, yö ja vähän nyt aamullakin pöristellessä puolin ja toisin, taitaa olla kaikilla hieman totuttelemista uuteen tilanteeseen.

Tepu on osoittautunut todella rohkeaksi pennuksi ja tässä nyt toivomme että ajan kanssa pörinät ja puhinat jäisivät kissojen väliltä pois ja kolmikosta tulisi erottamattomat. Nyt mennään tässä ihan rauhallisesti, kissat saavat omaan tahtiinsa tutustua toisiinsa ja emäntä ei törinöihin sen kummemmin puutu. Ääntähän ne pitävät, mutta mitään fyysistä uhkaavuutta ei ole isojen kissojen osalta pentua kohtaan tullut, joten parempi että saavat nyt heti alkuun sähistä sähinänsä rauhassa, jottei sitten jää jatkoa ajatellen mitään hampaankoloon.

Olenkin nyt ihan tarkoituksellisena missiona ottanut tehtäväkseni myös huomioida isoja kissoja, etteivät ne koe pennun vievän kaikkea ihmisten huomiota ja tätä kautta uhkaa heidän asemaansa. Isot kissat ovat hieman ihmettyneitä ja jännittyneitä, mutta meno on jo selkeästi rennompaa kuin eilen illalla heti tuoreeltaan. Tiedän ja olen varautunut että tähän tutustumisvaiheeseen voi mennä pidemmänkin aikaa ja tarkoitus olisi että yksikään kissa ei tuntisi jäävänsä vaille huomiota :)

Tästä alkaa nyt Tepon taival uudessa perheessä :) Kuvia mulla ei vielä ole, sillä tuosta tirriäisestä ei vielä ole oikein hyviä kuvia saanut. Paljon kuvia on kyllä jatkossa tulossa, siitä voitte olla varmoja :)