Juuri kun pääsin eläinlääkärillemmekin sanomasta että pöpöt ovat vihdoinkin meidän kööristä häipyneet ja kissat terveitä, niin alkoi Elmo aivastella. Alkuun luulin että sillä tekee joku karvapallero tuloaan pois sisuskaluista, mutta kun aivastelu vaan jatkui ja jatkui ja lisäksi silmät alkoivat oireilla (rähmii, rähmii, rähmii) ja kissalla ilmeisesti lämpö nousta, niin eläinlääkärikeikkahan sitä taas on edessä tänään.

Täällä siis oltiin jo se pari viikkoa oireettomina ja luulin että olisi voinut jo huokaista helpotuksesta ja todeta pöpöjen häipyneen... Mutta tietenkin juuri silloin kun huokaisee helpotuksesta, niin jotain tällaista tapahtuu. Harmittaa ihan äärettömästi Elmon puolesta, vaikka sille on kyllä ruoka ja aktiviteetit maistuneet, niin silti on ollut ehkä hieman tavallista vaisumpi, ressukka :(

En oikein tiedä että onko Elmo aivastelusta huolimatta varsinaisesti nuhainen, mitään eritteitä ei sieraimista valu ja pohdin että voisiko aivastelu ja pärskiminen johtua vuotavista silmistä ja kyynelnesteen joutumisesta hengitysteihin?

Nyt sitten vaan toivotaan että tämäniltainen lääkärireissu toisi jonkin pysyvän ratkaisun näihin meidän pöpöasioihin ja että muut kissamme välttyisivät tälläkertaa tartunnalta. Mitenkään noiden kissojen välistä kanssakäymistä ei voi estää, joten kaipa se tarttuu jos on tarttuakseen. Tätä asiaa ajattelin vielä tiedustella tänään eläinlääkäriltä, että mitä toimenpiteitä hän suosittelee kahden muun kissan sairastumisen ehkäisemiseksi. Pitääkö niillekin nyt varmuuden vuoksi aloittaa antibioottikuuri? Onko tämä pöpö edes bakteeriperäinen vai voiko olla jokin virus? Meidän kaikki kissamme on kyllä rokotettu kahta yleisintä kissaflunssavirusta vastaan (herpes ja calici, sisältyvät sekä kolmois- että nelosrokotteeseen), mutta mistäs sitä tietää että mikä pöpö nyt on kyseessä. Toivottavasti tänään selviää.


Tepu pikkuveli hoitamassa potevaa isoveikkaansa