Miksi kissa menee aina nukkumaan sen lehden/ paperipinon tms. päälle, jota olet juuri alkamassa lukemaan/ korjaamaan pois lojumasta keskeltä huonetta? 

Tämä kysymys on pohdituttanut minua jo pitkän aikaa, sillä tuntuu että kaikki kissamme joita meillä koskaan on ollut, ovat aina hyvin mielellään parkkeeranneet itsensä esim. pöydällä olevan lehden päälle. Ei ole väliä että mikä lehti kyseessä (sanomalehti vai aikakauslehti... kaikki kelpaa), ainoa kriteeri on se, että emännän tarkoitus olisi juuri sillä hetkellä alkaa kyseistä lehteä lukemaan :D

Hiski on loistava myös siinä, että kaikkiin kotitöihin ja kodin tapahtumiin mielellään osallistuvana persoonana tulee siihen pyörimään kun pöydän äärellä jotain lehteä lukee, ja aina, siis AI-NA se onnistuu asettamaan tassunsa juuri sen lauseen päälle jota parhaillaan yritän lukea :D Ja tämä toistuu ja toistuu ja toistuu...

Onko joku muukin sitä mieltä että kissoilla kenties on hieman kiero huumori ja tykkäävät pitää meitä ihmisiä pilkkanaan? :D Viihtyvätkö teidän kissanne lehtien päällä, vai onko meille osunut jotenkin poikkeuksellinen otanta kissoja?

(Ja tämä aihehan tuli mieleeni, kun skannailin tuossa piirustuksia koulutöitä yms. varten ja kasa papereita jäi lojumaan olkkarin sohvankulmaan sekunnin murto-osaksi, eli siksi aikaa että saisin kaikki paperit skannattua ja sen jälkeen korjattua kaikki kerralla takaisin kansioon ja kassiin odottamaan huomista koulupäivää.

Vielä mitä! Kun skannaus oli suoritettu ja olin valmiina paperikasan järjestelyyn ja pois korjaamiseen, niin eikös Hiski ollut mennyt keskelle tätä epämääräistä paperikasaa makoilemaan ja määrätietoisesti suoritti perinteistä "pesu ennen nukkumaanmenoa" -rituaaliaan.

Eihän sitä kissaa siitä raaskinut poiskaan ajaa ja nyt se tuossa tuhisee tyytyväisenä piirustusteni joukossa, jotka siis EDELLEEN ovat levällään sohvan kulmassa :D )