Sellaista mun piti vielä kysellä, että miten teidän kissanne suhtautuvat uuden vuoden raketteihin ja niistä syntyviin valoihin, välkehdintöihin ja ääniin? 

Meillä kissat lymyilivät pääosin saunassa ja olohuoneen ikkunasta raketin nähtyään eivät oikein tienneet miten suhtautua. Molemmat kissat olivat säikyhköjä koko illan ja yön, Hiski tosin välillä unohti raketit kun leikitystä oli tarjolla, Elmolla taas oli silmät lautasina ja korvat viuhtoivat pikavauhtia edes takaisin isojen ja pienten äänten suuntiin. 

Kuitenkin tuntuu, että nuo raketit stressasivat kumpaakin kissoista, mutta eivät onneksi olleet niin lamaantuneita kuin pahimmassa tapauksessa olisi voinut olla. Selkeästi käytös oli kuitenkin varautuneempaa ja tavallista valppaampaa. Syömässä kävivät kuitenkin melko normaalisti ruokapussin avaamisäänet kuultuaan ja kuten sanottu, Hiski intoutui myös leikkimäänkin.

Kuitenkin tuntuu että hiipivät ulos piiloistaan vasta, kun pahin pauke oli vaimentunut. En osaa tarkkaan sanoa, että kumpi noille kissoille oli pahempi, raketeista syntyvät välähdykset vai äänet. Sauna kun oli niiden turvapaikka ja tukikohta ja sinne ilmastointihormin kautta kuitenkin kuuluu melko selkeästi kaikki pamaukset, mutta ikkunattomana tilana sinne ei taas nuo välähdykset näy.

Kaikenkaikkiaan tuntuu, että meidän huushollissa kuitenkin se kaikkein paukkuarin yksilö on emäntä.