Pitipä otsikoida tämä teksti nyt perinteisellä "seitsemän päivää tyylillä" :D Meille siis yllättävästi ilmaantui mahdollisuus pennun (juuri tämän nimenomaisen) hankintaan ja vaikka päätös asiasta tehtiinkin melko nopeasti, niin ei kuitenkaan harkitsematta. Avokin kanssa kävimme kaikki asiaan liittyvät seikat läpi, puhuimme ja keskustelimme ja lopputulos on tämä: Meille muuttaa kisuvauva! Elmolle ja Hiskille pikkuveikaksi ja meille perheenjäseneksi (ja ehkä jos kissa itse tykkää, niin myös kaveriksi kotikissanäyttelyihin).

Toivomme että kaikki menee hyvin ja että Elmo ja Hiski tämän vekkulin hyväksyisivät tiimiinsä. Kaikki näkökulmat on ajateltu ja pohdittu läpi ja yhteiseloa ainakin kokeillaan. Kuitenkin kun on kyseessä kollipentu, niin kaikki riskit on minimoitu sen suhteen etteivät tulisi toimeen. Toivomme siis että Hiskistä ja Tepusta tulisi leikkikaverit ja että Elmo ottaisi tämänkin pikkuisen Hiskin tavoin siipensä suojaan.

Kissa tulee siis olemaan minun ja kasvattajan yhteisomistuksessa, mutta käytännössä siitä tulee kyllä ihan meidän kissamme ja perheenjäsenemme :) Saa nähdä miten tuo kasvattajan antama lempinimi "Tepukaine" istuu meidän stadilaisten suuhun, mutta aikahan sen näyttää ja kuten on aikaisemminkin tullut todettua, niin rakkaalla lapsellahan on monta nimeä :D

Kuvat on ottanut Outi Suikkanen.


Teppo Taikatohveli "Tepukaine"
kotikissa
kolli
pitkäkarvainen
ruskeatabby
synt. 29.9. 2009
kasvattaja: Outi Suikkanen
omistajat: Sari Toivola ja Outi Suikkanen




Lisätietoja Tepun perheestä (vanhemmat ja sisarukset) löydät täältä