Nimittäin nyt vasta ennätän tässä hetken taas hengähdellä ja kuulumisiamme kirjoitella. Kuvia on tulossa erikseen myöhemmin, nyt siis kuulumisemme vain sanoin.

Elikkäs

1)  Ollaan tässä nyt jo hyvä tovi pesty Tepukaisen hampaita ja hyvinhän tuo poika on siihen hommaan tottunut. Tosin oma roolinsa tässä saattanee olla tuolla kalan makuisella entsyymihammastahnalla jota on kiva maiskutella hampaidenpesun lomassa.

2) Hiski ja Tepukainen ovat nyt päässeet totuttelemaan naapureiden koiriin (kaksi cockerspanielia) hieman lähemmin. Hiski oli jopa niin innoissaan että työnsi päänsä aidan välistä naapurin puolelle ja huitoi tassuillaan kun olisi halunnut koirien kanssa leikkimään. :D Ja Hiski kun on tunnetusti Tepukaisen idoli, niin Tepukainenhan sitten meni samantien Hiskin perässä aidanrakoon koiria haistelemaan. Tosin kun törmäsimme myöhemmin samana päivänä koiriin etupihalla, niin meni pupu pöksyyn ja hieman pelotti, mutta eipä kumpikaan, Hiski eikä Tepu mitään paniikkikohtauksia saanut. Nuo meidän naapurin koirat ovat niin mainioita kun eivät tule samantien iholle vaan antavat kissalle tilaa ja täten samalla minimoivat riskin tulla raapaistuksi.

Uskon myös että sillä on oma merkityksensä, että ovat nyt kuukauden verran saaneet kissojen kanssa ihmetellä toisiaan välimatkan päästä (kissoilla kun on nyt tuo tuulikaappinsa ja koirat katselevat kissoja aidan takaa omalta pihaltaan ja kissat taas koiria omasta kopperostaan) ja se on auttanut puolin ja toisin tuossa tottumishommassa eteenpäin.

Tänään taas ei nimittäin ollut kissoilla mistään pelkäämisestä kyse, kun oltiin taas nenä aidanraossa koiria huhuilemassa. :D

3) Tepukainen pitäisi pestä piakkoin, nyt ensimmäistä kertaa kera shampoon. Saa nähdä mitä tapahtuu. :D

Ei tässä muuta, kuvamateriaalia kesäisistä ulkoiluhetkistä on tulossa, kunhan tuo avomies saa ne ulos kamerastaan. Hyvää juhannusta kaikille! :)