Tässä nyt VIHDOIN niitä lupaamiani kuvia. Pahoittelut kuvien laadusta, taattua kännykameralaatua siis. Ulkoilukuvat painottuvat nyt Hiskiin, sillä Hiski on yllättäen ollut viimeaikoina näistä se innokkaampi ulkoilija. Avomiehellä olis kamerassaan pari upeaa ulko-otosta myös Elmosta, täytyy pyytää häntä siirtämään ne koneelle kunhan tuosta paranee (on rassukka sängyn pohjalla flunssan kourissa tällä hetkellä) jotta päästään jakamaan myös Elmon ulkoiluhetkiä teidän kanssanne :) 

Kiitos kärsivällisyydestänne rakkaat blogin seuraajat, mun myöhäinen uudenvuodenlupaus siis olkoot että yritän jatkossa pitää päivitystahdin jokseenkin säännöllisenä ja yritän saada kuviakin mahdollisimman paljon mukaan :)


Hiski valppaana. Valppaus on kaiken A & O.


... jotain siellä näkyy muttei millään viitsis astua vähälumiselta terassilta lumihankeen...


Seikkailija Hiski...


Samaan aikaan toisaalla:
Elmoa kyllä ulkoilu toisaalta kiinnostais, mutta toisaalta taas toi lumi on vähän ällöä. Ratkaisu: Napataan parhaat palat ulkoilusta ja sisälläolosta ja norkoillaan ovella haistelemassa hajuja.

 

Tästä pääsemmekin aasinsillalla kätevästi päivän toiseen aiheeseen. Tässäpä siis toinen keino yhdistää sisälläolon ja ulkoilun parhaat puolet:


Lunta tupaan!


Kissoilla oli mielenkiintoiset hetket käsillä, kun avomies kantoi lunta ämpärillä kylpyhuoneeseen kissojen aktiviteetiksi. Aikaisemmin ollaan heitetty jääpaloja (sellaisia muotissa pakastimessa jäädytettäviä) tuonne kylppärin lattialle kissojen leikkikaluiksi ja nyt sitten siirryttiin seuraavalle tasolle :D Kissoilla oli ainakin hauskaa.

 

Tässä esittelen vielä kaksi kissaa, Rikun ja Romeon, vanhempieni kullanmurut. Hiski ja Elmo eivät vielä toistaiseksi ole tavanneet Ropsua ja Rikua, mutta eiköhän se päivä vielä koita, kun nämä kissat toisensa kohtaavat (viimeistään silloin kun jommat kummat kissoista tarvitsevat hoitopaikkaa omistajien reissun ajaksi)


Punaiset hurmurit Romeo "Ropsu" 3vee (vas.) ja Riku 1 vee