Jee. Eilen oltiin Tepukaisen kanssa siis RUROK:n näyttelyssä Myyrmäkihallissa Vantaalla ja meni kyllä paremmin kuin osasin odottaa. Sijoitus HCL u -luokassa 2. osallistujia luokassa oli kaikenkaikkiaan 5 kpl. Voiton vei Jeremias eikä heti kakkoseksi Jeremiaan jälkeen sijoittuminen todellakaan harmita, päin vastoin! Se on meille yhtäkuin voitto! :)))

Tuomarina  toimi iki-ihana Ireneusz Pruchniak (PL) ja hän kun arvosteli ja vertaili oikein pidemmän kaavan kautta, niin siinä tuli samalla sitten testattua niin kissan kuin emännänkin hermojen kestävyys tuomarin pöydällä. :D Pruchniak oli selkeästi myös kotikissaihmisiä ja arvosti selkeästi kotikissoja. Vertailun yhteydessä hän piti oikein puheen siitä kuinka on hienoa että kotikissojakin tuodaan näyttelyyn ja että hän on todella iloinen että nämä näyttelyssä olleet kotikissat ovat saaneet hyvät kodit.

Hänen tuomaroitavana oleminen oli todella mukavaa ja jäi todella hyvä mieli. :)  Bonuksena tuli sitten myös hyvä sijoitus, joka siis ylitti kaikki odotukset. :) Niin ja pitääpä erikseen mainita että arvostelusetelissä lukee turkin kohdalla "Excellent show condition", joten lieneepä se emäntäkin puolipitkäkarvaisen kotikissansa turkinhoidosta vähitellen jotain oppinut. :D Kissan pesu tosin jäi viime tippaan ja pestiin se vasta perjantai-iltana, mutta näemmä se ei lopputuloksessa näkynyt ja omaankin silmään kissan turkki ehti asettua ihan mukavasti.

Käytiin myös jälleen kerran studiovalokuvattavana (näyttelypaikalla) kun siihen aukesi mahdollisuus. Valokuvaaja Tuula Heikkinen/ Studio Adessa oli myöskin aivan ihana ja vaikka Tepukainen olis jälleen mielummin seikkaillut studion nurkissa kuin ollut kuvattavana pöydällä, niin hauska tilannekuva saatiin kuitenkin aikaiseksi ja paljon taas lisäkokemusta erilaisista tilanteista. Tästäkin jäi todella hyvä mieli. :) 

Paljon jäi nyt eilisestä näyttelyreissusta kertomatta, mutta palaan yksityiskohtaisemmin asiaan paremmalla ajalla.