Koska unohdin kännykän autoon ja siitä on akku lopussa (enkä täten saa "ah, niin hienoja" kännykameraotoksia ulos puhelimesta tällähetkellä), niin päätin tässä välissä pohtia seuraavanlaista, jo kauan mieltäni askarruttanutta asiaa. Tämän pohdinnan yhteydessä saatte nauttia jälleen myös hieman laadukkaammasta kuvamateriaalista:

Tepu on meidän kissoistamme ainoa, joka on kiinnostunut aktiviteetista nimeltään tv:n katselu. Kaikki ohjelmat kelpaavat, sisustusohjelmista dokumentteihin. Vanhemmillani on kaksi kissaa, joista myös ainoastaan toinen on kiinnostunut tv:n katselusta (mm. jalkapallo, luontodokkarit ja Salkkarit...), toista taas ei voisi kiinnostaa pätkääkään...

Tepukaisen suurinta hupia on katsoa televisiota ensin samasta vinkkelistä kuin me ihmiset, eli pöydällä tai rahin päällä istuen. Kun tämä toljottaminen käy tylsäksi, niin sitten siirrytäänkin television päälle seuraamaan ohjelmia hieman erilaisesta kuvakulmasta. Telkkarin päällä on hauska pötköttää, seurata television tapahtumia karvakorvat hörössä. Lost oli jännä, mutta kaikista hauskinta oli katsoa T.i.l.a. -sisustusohjelmaa ja huitoa designesineitä käpälällä :D
 


T.i.l.a -sisustusohjelman designtuotteet saavat kyytiä innokkaalta tv:n katsojalta :D
 

Ollaankin mietitty että mikä siinä on, että toiset kissoista ovat innokkaita tv:n seuraajia ja toisia taas ei voisi vähempää kiinnostaa? Voiko kyseessä olla tapa, jolla kissa hahmottaa maailmaa, toiset hahmottavat tv:stä tulevan liikkeen ja toiset taas eivät? Sehän olisi jokseenkin loogista ja ymmärrettävää, mikäli kaikki kissat olisivat suurinpiirtein tasapuolisesti innostuneita telkkarista, muttakun ei, toisia kiinnostaa ja toisia sitten kertakaikkiaan taas ei.

Vai onko telkkari kissojen mielestä vain yksi "lelu" muiden joukossa ja se joko kiinnostaa tai ei, aivan kuten yksi kissoista rakastaa onkileluja ja toinen taas juoksee mieluiten pallon perässä?

Tepua myös kiinnostaa ihan äärettömästi kaikki mitä tapahtuu minun kannettavan tietokoneeni näytöllä ja onpa käynyt niin, että Tepu on tietokoneen näytön tapahtumista kiinnostuneena istunut näppäimistöni päälle ja avannut Firefoxiini kymmeniä uusia välilehtiä :D Tämä tosin saattaa johtua siitä, että Tepu on pentu ja sen johdosta ihan äääääärettömän kiinnostunut kaikesta, mutta televisionkatselutottumukset eivät kyllä selity pelkällä iällä, sillä esim. tämä vanhempieni televisionkatsoja on kyllä ihan aikuinen ja käsittääkseni kiinnostunutkin television katsomisesta vasta aikuisiällä.

Onko teillä muilla innokkaita tv:n katselijoita? Millaiset ohjelmat niitä erityisesti kiinnostaa? Urheilu, luontodokkarit, vai kelpaako kaikki?