Hiski on ollut hyvällä omatunnolla tähän asti se pikkuveli, josta isoveli Elmo on pitänyt hyvää huolta. Ihan yhteiselonsa alkutaipaleelta asti on Hiski aina mennyt naamapesulle Elmon luo ja Elmo onnellisen isovelin ilme naamalla pessyt tunnollisesti Hiskin naaman ja korvat huolellisesti läpi.

Tämä kuvio on toistunut aina samana. Elmo makoilee, Hiski päättää että haluaa naamapesulle ja heittäytyy määrätietoisesti Elmon eteen ja Elmo rupeaa heti pesemään Hiskiä pitkillä kielen vedoilla.

Nyt onkin sitten tapahtunut käänne ja Hiski on ilmeisesti ylittänyt jonkin rajapyykin mitä tulee isoksi, aikuiseksi kissaksi kasvamiseen. Viimeaikoina on nimittäin tapahtunut niin, että se onkin ollut Hiski joka on mennyt pesemään Elmon korvia!

Hiski on siis ihan oma-aloitteisesti mennyt varovaisesti tunnustellen Elmon luo ja aloittanut hellävaraisen pesuoperaation... ja Elmolla on jälleen se onnellinen ilme naamallaan! Ehkä Hiski kokee nyt että hänestä on tullut iso poika ja kun Elmo on huolehtivan isoveikan elkein lähes kaksi vuotta Hiskiä huoltanut, niin Hiski haluaa nyt tehdä vastapalveluksensa :) Eikä Elmolla ole mitään sitä vastaan :D

Nämä pojat ovat erottamattomat!


Elmo piti huolta pikku tötteröpäästä tämän kastroinnin jälkeen.

ps. Nyt näyttää kelitkin pakastuvan, toivon mukaan päästäis pian ulkoilemaan pitkästä aikaa! Pitäkää peukkuja että saatais kunnon talviset ulkoilusäät tänne eteläänkin!