Meillä kissat ovat ihan onnessaan... tai no ainakin 2/3 kissoista.

Hiski on poksauttanut jo kolme ilmapalloa. Kertaakaan ei ole pamausta säikähtänyt, vaan jokaisen ilmapallon rikkoutumiseen johtaneen kurmotuksen jälkeen on ollut ilmeellä "mihinsehävis?".

Tepukais-pikkuveikka peesaa messissä vähintään yhtä rohkeana. Välillä ärsyynnytään kun ilmapallot sähköisyydessään tarrautuvat perskarvoihin ja seuraavat kintereillä vaikka mitä tekis.

Elmoa -tunnettua lällärihousua epäilyttää ja pelottaa koko ilmapallotouhu ja se seuraakin muiden kissojen ilmapallonmetsästystä hyvän matkan päästä ja jos pienikin epäilyttävä pihahdus kuuluu, niin Elmo vilahtaa hyvin nopeasti piiloon.

Serpentiinit ovat niin ikään saaneet kyytiä ja niistä meidän lälläripyörä, jänishousu, ilmapallonpelkääjä Elmokin on saanut revittyä annoksen vappuhupia. Emäntäkin on antanut kissojen repiä serpentiiniä (valvonnan alla tietenkin), sillä se on päällystämätöntä paperia, eikä teräväreunaista.

Äsken alkoi emäntää lapsettaa ja puhalsin ilmapallon ja päästin siitä ilmaa hitaasti ulos niin että se "ujelsi". Tepukainenhan ihan siinä sitten rupesi huolestumaan että mikä tolla pallolla on hätänä kun se noin uikuttaa ja tuli haistelemaan ulisevaa pallomaista kummajaista ilmeellä "kerro mikä sulla on niin mä autan".

Tällaisia tunnelmia ja tunteita mahtuu meidän vappuun, mites teillä?
  

Video kissakolmikon railakkaan riehakkaasta vapunvietosta